Förköp av boken ” Women in Art”

https://shop.helenahotzl.com/bocker

Konstnären Helena Hötzl Setterström och författaren Maria Andersson, två kreativa själar som brinner för att skapa uttryck i bild och text träffades för första gången en kall decemberdag. De hade en gemensam vision om att ge liv till konsten, och med en passion för kvinnors rättigheter och deras historier, så var snart WOMEN IN ART ett faktum. I över ett år målade Helena fler kvinnor än dem hon redan hade i sin studio, och Maria gav dem liv och skapade deras historia efter att hon lärt känna var och en av dem. Snart hade de ett antal historier som både berörde och gav styrka, och uttrycket i konstboken började ta form. WOMEN IN ART – Är korta berättelser om kvinnor i olika samhällsklasser, kulturer och tidsepoker. Det är med kärlek för konsten, litteraturen och kvinnan i fokus som vi presenterar en konstbok på ett helt nytt och unikt sätt. WOMEN IN ART vänder sig till både konstintresserade samt dem med passionen för berättandet.

Leave a Reply