Vernissage ” På liv och död” 8-10 April

Vernissage – På liv och död

Mellan Väggarna ART


”Det sägs att Sverige inte har några dödsdomar, men det är fel. 
Jag är dömd till döden, och det är han som ska verkställa domen.”


Så säger Ella, en av de 15 gömda kvinnorna som journalist och författare Maria Andersson intervjuade för reportageboken MELLAN VÄGGARNA som släpptes för några veckor sedan. Innan boksläppet träffades kvinnorna i största hemlighet för att måla sina känslor i varsin tavla tillsammans med konstnären Maria Alloh. 

Det blev en känslofyllda dagar och otroliga resultat. 

Verken ställs nu ut på vernissage runt om i landet. Intäkter på tavlorna får oavkortat till kvinnorna själva, och överskott på prints går till Unizon kvinnojourer för att möjliggöra att fler våldsutsatta och gömda kvinnor ska få måla sina känslor. 

Tavlorna ställs nu ut på Helena Hötzl S Gallery den 8 – 10 April
Fredag: Anmälan krävs
Lördag: 12 – 16
Söndag: 12 – 16

Anmälan sker på FB!
https://fb.me/e/2httuiRSw

Leave a Reply