Blues 💙💙

Min gamla stil som tog mig till Budapest, London och USA. Men gör om, gör rätt heter det. Men gör det för dig själv. Förr ritade jag teckningar som jag färglade. Jag putsade dem i datorn vilket gjorde att jag fick höra från gamla boxtänkade konstgubbar i 70 års åldern att det var skräp. Whatever sa jag och gick därifrån med ett leende. Allt som du skapar är glädje för dig. Och i betraktarens öga. Tydligen gillade USA, England och Ungern mina gamla. Så varför inte fortsätta. Klappa mig själv på axeln och inte låta folk trycka ner när de mår så dåligt själva som anser sig ha rätten att bara elaka. Om det inte passar vissa så fine. Men nu är det dags att göra det jag älskat. Människor! För vi är alla vackra. Även tjuriga konstgubbar🤣🤣 Nu gör jag om dem i olja. Jag älskar dem. Hoppas ni gör det med.

Dessa är i olja nu. En hel serie på ca 10 skall göras och bara i blått…..💙

Leave a Reply