Stängt denna veckan med……


Hostan sitter kvar….Så jag håller galleriet stängt och då jag är bortrest nästa helg så säger jag detta:
Vi ses ju på bokreleasen den 25 / 10….. Eller hur? 🤩

Nästa vecka blir det Skåne för mig och Uffe . En av mina avlägsna släktingar från USA kommer på besök så det blir middag med syrran och några andra i Skåne…..Ser så fram emot detta!! Chris har inte varit i Sverige innan. Däremot var hans bror Kenneth här för några år sedan.
Vet ej om ni känner som jag men ju äldre man blir dessto mer bryr man sig om sina rötter. Tänk att min mormors syster Sonja en gång i tiden drog till USA som 16 åring och träffade kärleken. I dag är släkten på den sidan enorm. Det skall bli så kul att få träffa Chris och vi alla ser fram emot detta. Så jag låter min hosta försvinna lite sakta…….


Bilden nedanför är på en stor oljemålning. Jag älskar den så mycket då det är något speciellt med dem……..
Hoppas ni skall känna vad jag känner…..

❤️
Leave a Reply