Vad ser du?

Tänk att det är så mycket konst omkring oss! Varje dag möts vi av bilder som betyder något i vårt inre. Det kan vara en sten på gatan, i vattnet som bildar ett hjärta eller matfettet i pannan som bildar en bild som vi ser på olika sätt. I går när jag lagade mat dök denna bild upp som fångade mig såpass att jag var tvungen att fotografera den. I mitt inre ser jag ett gäng människor som jobbar och gräver. Ett gäng människor som jobbar hårt. I min värld är det någonstans i Afrika. Jag kan känna värmen mot min kind när jag tittar djupt in i mitt inre. En man gräver medans den andra välter en skottkärra. De bildar ett team……
Det är just det som är i det abstrakta. Vi ser vad vårt inre vill att vi skall se. I min värld en oerhört vacker bild av människor som jobbar tillsammans för något bra. Och så är det väl? När folk jobbar tillsammans istället för emot varandra så bildas något bra. ❤️🙏

Vad ser du?

❤️

Leave a Reply