Detta året……

Vi ses här på Kabusa i Påsk! Längtar verkligen efter denna utställning. Dels för att träffa alla andra konstnärer samt att det var så längesen som jag var iväg på en utställning. 
Behöver lägga fokus på min egna konst i år. Jag orkade inte riktigt förra året. Även om jag målade fann jag ej den styrka som konsten brukar ge mig. Och i stället skapade jag event med andra konstnärer. Men jag var alldeles för snäll och de som är konstnärer vet vad saker och ting kostar. Det går liksom inte att bedriva välgörenhet när man har lokalhyror, el etc som skall betalas. Jag gav för att det var mitt första år men att ge och ge fungerar inte längre och till de flesta var det bara kul men vissa förstod nog ej.
Det var även ett tungt år med mycket bortgång vilket sög musten ur mig eftersom det pågått i 15 år. Men i sorg växer en styrka och en ännu starkare glädje för småsaker. Även om min kropp känns lite tung nu och jag skall till läkaren nästa vecka för att göra en koll då mitt hjärta ibland rusar i 200 knyck så ser jag 2023 med ljus glädje.

I år känns det som att vad som än händer så finns mycket kul att se fram emot i år! 

Så jag längtar till detta stället och att dels även få träffa konstnärer vars tavlor jag älskar!
Ses i Kabusa……

❤️

Leave a Reply