The couple is going to France…..


Det är en härlig känsla när änns tavlor säljs. Och nu när den största åkt iväg till Frankrike känns det ganska coolt. När jag började göra den ville jag ha den 2 x 2 meter. Men när jag hyrt en stor skåpbil och vi inte lyckades få in kilramen insåg jag att jag var tvungen att tänka om för att göra livet lite lättare. Vi gjorde den 190 x 190 cm och i två delar. Enklare att skapa den då jag skrubbat, oljat , målat, skrubbat, oljat, lackat, målat, lackat etc om igen i flera lager tills att jag började få fram en slags “Gammal känsla a 1600 tal”.
Fast i en modern version. Jag jobbade med denna i 3 månader. Så länge brukar jag ej hålla på men det tog den tiden innan jag vart helt nöjd. Tyvärr ser man inte alla detaljer på bilderna och tavlan ger 100 ggr mer effekt i verkligheten……Konst skall kännas och ses live!


När jag målade den insåg jag att detta kanske var mer för Spanien, Italien och Frankrike…….Och nu hamnar den i Frankrike…….
Tack ni som nu får mitt par i erat hem……..Hoppas ni skall ha lika stor glädje av den som jag hade att skapa den.
Tack Kabusa Art Gallery som sålt den.
🙏❤️

Leave a Reply